facebook

Gezocht: orthodontist-bestuurslid STS

Hans
Scholten
1 minuut
Orthodontie
Het bestuur van de Sectie Tandarts-Specialisten (STS) van de KNMT is op zoek naar een orthodontist voor de rol van vice-voorzitter. De vice-voorzitter van de STS is ook lid van de Beleidscommissie Orthodontie (BCO).

De Sectie Tandarts-Specialisten (STS) behartigt de belangen van tandarts-specialisten bij onder andere het ministerie van VWS, zorgverzekeraars, Zorginstituut Nederland en de NZa. Het bestuur bestaat voor de helft uit mka-chirurgen en voor de andere helft uit orthodontisten. Er is nu een vacature voor een orthodontist in de rol van vice-voorzitter.

De ideale kandidaat is een integere en doortastende teamspeler met aantoonbare bestuurskwaliteiten, visie op het vak en gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen. De invulling van de functie beslaat gemiddeld enkele uren per week en is daardoor goed te combineren met een drukke praktijk.

Naar de vacature vice-voorzitter Sectie Tandarts Specialisten

Beleids Commissie Orthodontie (BCO)
bestuur Sectie Tandarts-Specialisten (STS)
orthodontie
orthodontisten
tandartsspecialisten
vacatures
verenigingszaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen