facebook

Handig van KNMT PrikPunt: app bij prikaccidenten

Profile picture for user Hans Scholten
Hans
Scholten
1 minuut
PrikPunt app
KNMT PrikPunt heeft nu ook een app. Daarmee kun je nog sneller handelen bij een prikaccident. In de app vind je advies en hulp bij prikaccident en kun je direct met PrikPunt bellen. Ook staan in de app eerstehulpmaatregelen en antwoorden op veelgestelde vragen.

Prikaccidenten is een verzamelnaam voor prik-, snij-, bijt-, spat- of of krabongevallen, waarbij iemand in contact komt met het bloed of lichaamsvloeistof van een ander. KNMT-PrikPunt is het 24-uurs meld- en adviespunt voor als dit soort ongevallen in de mondzorgpraktijk gebeurt.

Ga voor de KNMT-PrikPunt App met je smartphone naar www.vaccinatiezorg.nl/knmt. Je komt dan in de web-app terecht.

Om de app direct toegankelijk te maken op je beginscherm, markeer je de pagina via de knop “plaats in beginscherm” of “kies als favoriet” van je smartphone. Uiteraard kunnen ook jouw medewerkers de app op hun telefoon zetten. Zo heb je de KNMT-PrikPunt-app altijd snel bij de hand.

Alles over KNMT-PrikPunt en de app

KNMT-PrikPunt

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen