facebook

KNMT-voorzitter Wolter Brands: ‘Leidt meer tandartsen op’

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Voorafgaand aan Het Grote Zorgdebat op 20 februari heeft zorgwebsite Skipr KNMT-voorzitter Wolter Brands geïnterviewd over actuele zaken die spelen in de mondzorg. Hij pleit daarin onder meer voor het opleiden van meer tandartsen om de gevolgen van de vergrijzing op te lossen. Bekijk de video:

 

 

Lees het artikel op Skipr: 'Nederland moet meer tandartsen opleiden'

Kom naar Het Grote Zorgdebat 20 februari in Nieuwegein

Tijdens Het Grote Zorgdebat ‘Zorg voor de toekomst’, op maandag 20 februari 2017, worden kandidaat Tweede Kamerleden voor scherpe keuzes gesteld. Het debat is vrij toegankelijk voor iedereen die zich betrokken voelt bij de gezondheidszorg in Nederland. Maandag 20 februari 2017 van 16.00 tot 18.00 uur in congrescentrum NBC te Nieuwegein. Schrijf u snel in, het aantal plaatsen is beperkt. De vorige editie van dit debat in 2012 trok maar liefst 1.100 bezoekers en 40.000 mensen keken het debat online. De KNMT is een van de organiserende partijen.

Inschrijven voor Het Grote Zorgdebat

belangenbehartiging
eerstelijnszorg
opleidingsplaatsen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen