facebook

KNMT-voorzitter Wolter Brands: onbegrijpelijk dat Consumentenbond tandarts weer negatief wegzet

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Consumentenbond
De KNMT is verontwaardigd over de selectieve berichtgeving over het niet nakomen door tandartsen van de offerteplicht die de Consumentenbond vandaag opnieuw verspreidde. Dat zegt KNMT-voorzitter Wolter Brands.

“De Consumentenbond bericht opnieuw over een onderzoek dat begin april openbaar werd”, aldus Brands. “Daar kwamen tandartsen erg goed uit, met een patiëntwaardering van 8,3. Toch presteerde de bond het toen vooral te wijzen op dat ene punt waar het nog niet goed ging: de verplichting om bij behandeling van boven de 250 euro een offerte te verstrekken.”

Wederom negatieve boodschap is onbegrijpelijk

De KNMT heeft de Consumentenbond er indertijd ook al op gewezen op de selectieve berichtgeving en en tandartsen toen nadrukkelijk op de offerteverplichting geattendeerd, aldus Brands. “Ik vind het daarom onbegrijpelijk dat de bond nu weer met die negatieve boodschap naar buiten treedt, en ons nota bene sommeert om leden die de fout ingaan te schorsen of royeren. Ik heb onmiddellijk de telefoon gepakt om de Consumentenbond te laten weten dat wij hierover meer dan verontwaardigd zijn.“

Consumentenbond

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen