Nieuw: alle bij- en nascholing in één overzicht

03 juli 2019
Werken leren studeren

Het aanbod aan bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten en tandarts- en preventieassistenten is overweldigend. Het nieuwe initiatief Dentalcalendar.nl brengt orde aan in de chaos door een volledig en helder overzicht te bieden van alle bij- en nascholingsactiviteiten voor mondzorgverleners. De KNMT heeft zich als partner aan het initiatief verbonden.

‘We willen met Dentalcalendar.nl intercollegiaal overleg bevorderen, het volgen van bij- en nascholing stimuleren, evenementen binnen de mondzorg beter vindbaar maken en ook werken aan de kwaliteit van bij- en nascholing’, zegt Luuk van den Bosch. Van den Bosch, in het dagelijks leven zelf tandarts, vormt samen met Nathaniel Eschel en Raoul Schyns (tevens werkzaam in de tandheelkunde) het team achter Dentalcalendar.nl.

‘Als groot voorstander van ‘life long learning’ steunt de KNMT dit initiatief van harte. Daarom hebben we ons voor 2 jaar als partner aan het platform verbonden’, vertelt voorzitter Wolter Brands. ‘Wij denken dat Dentalcalendar.nl in een enorme behoefte voorziet. Het aanbod in bij- en nascholing is enorm en deze website zet het overzichtelijk op een rij. Dit is echt een tool die mondzorgverleners ontzorgt.’ 

Bekijk de site op Dentalcalendar.nl

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

0 reacties op Nieuw: alle bij- en nascholing in één overzicht