facebook

Nieuw: alle bij- en nascholing in één overzicht

Hans
Scholten
1 minuut
Leren studeren kennis
Het aanbod aan bij- en nascholing voor tandartsen, mondhygiënisten en tandarts- en preventieassistenten is overweldigend. Het nieuwe initiatief Dentalcalendar.nl brengt orde aan in de chaos door een volledig en helder overzicht te bieden van alle bij- en nascholingsactiviteiten voor mondzorgverleners. De KNMT heeft zich als partner aan het initiatief verbonden.

‘We willen met Dentalcalendar.nl intercollegiaal overleg bevorderen, het volgen van bij- en nascholing stimuleren, evenementen binnen de mondzorg beter vindbaar maken en ook werken aan de kwaliteit van bij- en nascholing’, zegt Luuk van den Bosch. Van den Bosch, in het dagelijks leven zelf tandarts, vormt samen met Nathaniel Eschel en Raoul Schyns (tevens werkzaam in de tandheelkunde) het team achter Dentalcalendar.nl.

‘Als groot voorstander van ‘life long learning’ steunt de KNMT dit initiatief van harte. Daarom hebben we ons voor 2 jaar als partner aan het platform verbonden’, vertelt voorzitter Wolter Brands. ‘Wij denken dat Dentalcalendar.nl in een enorme behoefte voorziet. Het aanbod in bij- en nascholing is enorm en deze website zet het overzichtelijk op een rij. Dit is echt een tool die mondzorgverleners ontzorgt.’ 

Bekijk de site op Dentalcalendar.nl

bij- en nascholing
scholing
verenigingszaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen