facebook

Nieuw: IQual-studiepakket Patiëntendossier

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Patientendossier
De KNMT heeft een nieuw IQual-studiepakket ontwikkeld over het patiëntendossier. Dit nieuwe studiepakket is nu beschikbaar en staat in de online KNMT Kennistoets-omgeving.

IQual-deelnemers nemen aan de hand van dit studiepakket kennis van de (niet-)verplichte onderdelen van het dossier en gaan aan de slag met casuïstiek, waarin onder andere het zorgdoel en het zorgplan aan bod komen. Daarnaast reflecteren zij op geanonimiseerde patiëntendossiers uit de eigen praktijk.

Alle tandartsen welkom bij IQual

Vanaf juni 2019 kunnen alle tandartsen, dus ook tandartsen die geen lid zijn van de KNMT, zich aansluiten bij een IQual-groep. Tandartsen die willen aansluiten bij een groep kunnen zich per e-mail aanmelden.

Hulpmiddelen bij implementatie richtlijn Patiëntendossier

Naast het nieuwe IQual-studiepakket, biedt de KNMT haar leden nog meer hulpmiddelen om de herziene richtlijn Patiëntendossier te implementeren. Zo kunnen zij hun kennis over dit onderwerp testen met de kennistoets, de podcast over de wijzigingen beluisteren en gebruik maken van handige checklists.

Meer informatie over IQual

IQual
patientendossiers
richtlijnen
scholing

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen