facebook

Nieuwe data bhv-trainingen voor de mondzorg

Profile picture for user Hans Scholten
Hans
Scholten
1 minuut
Brand bhv
Brand in de praktijk of een patiënt die onwel wordt. Gelukkig komt dit niet zo vaak voor dat u er routine in krijgt, maar het is belangrijk te trainen wat u kunt doen in deze noodsituaties. Dat kan in de bhv-trainingen van de KNMT.

De KNMT biedt ook in 2019 BHV basis- en nascholingstrainingen aan die speciaal gericht zijn op de tandartsenpraktijk. De trainingen vinden op verschillende locaties in het land plaats of bij u in de praktijk. Ze worden gegeven door KNMT-partner Crisicom.

Nieuw: persoonlijke online bhv-omgeving

Volgt u een bhv-training via de KNMT, dan heeft u voortaan toegang tot een persoonlijke bhv-omgeving op de website van Crisicom, ‘MijnCrisicom’. U vindt daar de agenda, ziet aanmeldingen voor trainingen die u gaat volgen, de al door u gevolgde trainingen en u kunt gemakkelijk zien wanneer het tijd is voor een nascholingscursus. KNMT-leden die al eens een training via Crisicom hebben gevolgd, krijgen automatisch een uitnodiging om gebruik te maken van ‘MijnCrisicom’. Heeft u zich al ingeschreven voor een training, dan kunt u deze beheren in uw 'MijnCrisicom'-omgeving; u hoeft verder niets te doen.

Meer informatie en aanmelden over bhv-trainingen

Bedrijfshulpverlening (BHV)
ledenvoordelen
scholing

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen