facebook

NT-Verhalenwedstrijd 2019: lees en stem

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
2 minuten
Verhalenwedstrijd
Dit jaar organiseert het NT voor de tweede maal de NT-Verhalenwedstrijd, met ditmaal als thema 'Eind goed, al goed'. Net als afgelopen jaar blijken sommige tandartsen over behoorlijk wat schrijftalent te beschikken. De jury koos uit hun inzendingen vier verhalen die meedingen naar de prijzen. U kunt hierop uw stem voor de Publieksprijs uitbrengen.

Wat vindt u?

Onder de inzendingen aangrijpende verhalen, en komische. Sommige hadden een serieuze ondertoon, anderen een kwinkslag. Op basis van door de jury opgestelde criteria – schrijfstijl, leesbaarheid, invulling van het onderwerp en meeslependheid – resteren vier verhalen die in aanmerking komen voor de prijzen. De juryprijs is al bepaald, het is nu aan u om te jureren voor de lezersprijs. De winnaars worden in het NT van december bekendgemaakt.

Vier nominaties

De 4 genomineerde verhalen zijn, in willekeurige volgorde:

Uw favoriet?

Met welke van deze 4 verhalen heeft u het meeste? Welk verhaal is het best herkenbaar, beroert u, laat u glimlachen? Breng tot 10 december uw waardering uit. Iedereen kan één geldige stem uitbrengen.

U kunt niet meer stemmen!

Lees: NT Verhalenwedstrijd 2019: de winnaars!
NT/Dentz

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen