facebook

Opening in cao-conflict universitaire medische centra

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Cao
De Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) heeft half september een eindbod gedaan voor een nieuwe cao voor de universitaire medische centra. (UMC). Dit meldt de Federatie van Beroepsorganisaties in de Zorg (FBZ).

Eind mei vastgelopen

Eind mei liepen de onderhandelingen voor een nieuwe caovast. Daarop startte AC/FBZ samen met de andere werknemersorganisaties een actietraject. Volgens de FBZ komt het bod dat er nu ligt voor een groot deel tegemoet aan haar wensenlijst.

Ook voor tandartsen

Het bod is  van belang voor tandartsen en tandarts-specialisten die in een universitair medisch centrum werken, onder een cao vallen én lid zijn van de KNMT. Zij zijn via de KNMT namelijk ook lid van de FZB.

Hoe nu verder?

De komende tijd wordt het eindbod door de FBZ beoordeeld.  Aansluitend zal de FBZ het bod toelichten en haar leden erover raadplegen. Afhankelijk van de uitslag van de ledenraadpleging word besloten of het bod kan worden omgezet in een cao.

Nieuwsgierig naar het eindbod? Lees het hier.

loondienst

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen