facebook

Test je kennis over het patiëntendossier

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Testbeeld
Weet jij wat je allemaal moet vastleggen in het patiëntendossier? Of hoe het tegenwoordig zit met dataportabiliteit? Kom er achter met de nieuwe kennistoets Patiëntendossier.

40 vragen over (niet) verplichte onderdelen, rechten en plichten

In de nieuwe kennistoets beantwoord je 40 vragen over de verplichte en niet-verplichte onderdelen van het dossier, maar ook over de gewijzigde rechten en plichten van de tandarts en de patiënt. Zo test je niet alleen je kennis, maar raak je ook op een laagdrempelige manier vertrouwd met de geactualiseerde KNMT praktijkrichtlijn Patiëntendossier.

Praktische hulpmiddelen voor implementatie richtlijn

Naast de kennistoets bieden we nog meer praktische hulpmiddelen om de richtlijn Patiëntendossier te implementeren. Bijvoorbeeld de handige checklists Verplichte onderdelen en Samen beslissen, of luister naar de podcast waarin Theo Goedendorp, adviserend tandarts van de KNMT, je alles vertelt over de wijzigingen van de praktijkrichtlijn. En als je deelneemt aan IQual, dan kun je binnenkort ook aan de slag met het nieuwe studiepakket Patiëntendossier.

Naar de KNMT kennistoetsen (log in met dezelfde gegevens waarmee u inlogt op de KNMT-website)

Naar de KNMT Praktijkrichtlijn Patiëntendossier
Meer informatie over het patiëntendossier voor leden

kennistoetsen
patientendossiers

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen