facebook

Test je kennis over peri-implantaire infecties

Profile picture for user Mariska de Beijer
Mariska
de
Beijer
1 minuut
Test
Hoe vaak komt peri-implantaire mucositis gemiddeld voor? En verschilt de bacteriële biofilmformatie op implantaten van de vorming van biofilm op natuurlijke elementen? Kom er alles over te weten met de nieuwe kennistoets Peri-implantaire infecties.

45 vragen over diagnose, preventie en behandeling

De kennistoets is een online zelfbeoordelingsinstrument en bestaat uit 45 vragen, over de diagnose, preventie en behandeling van peri-implantaire infecties. Deze toets is gebaseerd op de klinische praktijkrichtlijn Peri-implantaire infecties van het Kennisinstituut Mondzorg (KIMO).

1 KRT-punt bij doorlopen van de kennistoets

KNMT leden kunnen de toets in hun eigen tempo maken, want het hoeft niet in een keer afgerond te worden. KRT-leden ontvangen bij het volledig doorlopen van de kennistoets 1 KRT-punt.

Naar de KNMT kennistoetsen (log in met dezelfde gegevens waarmee u inlogt op de KNMT-website)

implantaten
implantologie
Kennis Instituut Mondzorg (KIMO)
kennistoetsen
richtlijnen

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen