facebook

Verhuizing naar of in het buitenland? Geef uw adres door aan het BIG-register!

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Tandarts
Verhuist u binnenkort naar of in het buitenland? Zorg dan dat uw nieuwe adres bij het BIG-register bekend is. Ook is het belangrijk dat u uw (Nederlandse) correspondentieadres altijd actueel houdt.
 

Dit kunt u zelf aanpassen door in te loggen met DigiD bij ‘mijn registratie’. Wanneer u bent ingelogd, controleer dan ook meteen of uw overige gegevens, zoals e-mailadres of telefoonnummer, kloppen.

Waarom is dit belangrijk?

Het BIG-register stuurt u de berichten over uw registratie  per post. Als het BIG-register niet beschikt over een juist adres loopt u deze correspondentie mis. Hierdoor loopt u het risico dat u bijvoorbeeld informatie over uw herregistratie niet ontvangt. Als u te laat herregistreert verloopt uw BIG-registratie.

Verhuist u binnen Nederland?

Dan hoeft u niets te doen. Het BIG-register krijgt uw nieuwe adres dan automatisch doorgestuurd vanuit de Basisregistratie Personen (voorheen GBA).

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen