IQual

IQual is door de KNMT gefaciliteerde, door de deelnemers zelf vrij in te vullen, intercollegiale vorm van overleg. Meld u aan voor IQual, en werk samen met collega's aan inspirerende thema's binnen de tandheelkunde. IQual levert u KRT-punten op, tot 20 punten per jaar.

Themaprogramma: Kindermishandeling en Huiselijk Geweld

Tijdens de regiobijeenkomsten gaan we in op de inhoud en het gebruik van de Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld. Daarnaast is er aandacht voor het nieuwe afwegingskader dat u helpt bij de beslissing om wel of niet te melden. Ook de voorwaarden voor het advies vragen aan Veilig Thuis en het overleg met andere behandelaars worden toegelicht op de regionale avonden.

Met het nieuwe themapakket, dat na de bijeenkomst beschikbaar is, maakt u een protocol voor het gebruik van de Meldcode in uw praktijk. Ook oefent u met behulp van filmpjes om het gesprek te voeren met volwassen patiënten en ouders van kinderen.

Naar het themaprogramma Kindermishandeling en Huiselijk Geweld

Deelnemers over IQual

Deze inhoud is geblokkeerd door uw cookie voorkeuren.

 

Vind een IQual groep

Wilt u in een IQual groep met collega's van ongeveer dezelfde leeftijd? Of zoekt u een mix van personen? IQual past altijd bij u. De KNMT zet zich in om een passende IQual-groep voor u te vinden.

Kijk of er een bestaande IQual-groep is die bij u past

IQual-visitatie

Met IQual-visitatie kunnen leden van IQual-groepen elkaars praktijken visiteren.

Lees meer over deze visitatie

Deelnemen aan IQual?

U kiest of wij zoeken een IQual-groep die bij u past: een bestaande groep, of een groep die u start met collega's. Eenmaal lid bent u verzekerd van goed georganiseerde kennisdeling tussen collega's, in vertrouwen en met openheid.

Nieuw format verslag

Om aan het KRT te kunnen verantwoorden dat u terecht punten ontvangt voor uw bijeenkomsten, vragen wij u om uw verslag te maken volgens een vast format.

Ga naar het vereenvoudigde format

Studiegroepen voor tandartsen

"IQual is een prettige, laagdrempelige, ontspannen, kleinschalige manier om met collega’s te overleggen. Het is voor iedereen geschikt, zowel voor net afgestudeerden als collega’s met veel ervaring. Zij delen hun kennis en breiden deze samen uit."

– Daphne Sloots, tandarts in Helvoirt

Contact

  • Heeft u vragen over IQual?
  • Wilt u zich aanmelden?
  • Zoekt u een IQual-groep in uw regio?

Het secretariaat van IQual geeft u graag meer informatie.

Mail het IQual-secretariaat

Ook helpen zij u om een IQual-groep te vinden die bij u past.

Klachtenregeling IQual