facebook

Patiënten geven 8,8 aan de tandarts

Profile picture for user Franc
Franc
van der
Vlugt
1 minuut
Shutterstock 227475742
Nederlanders zijn erg tevreden met hun tandarts. Die krijgt van zijn patiënten gemiddeld een 8,8 voor zijn vakkundigheid. Ook de persoonlijke aandacht van de tandarts tijdens de behandeling en de behandeling zelf krijgen dat cijfer. Dat blijkt uit onderzoek van Patiëntenvertellen.

In totaal namen tussen 2013 en 2018 bijna 71.000 patiënten deel aan een enquête van Patiëntenvertellen. Het hoogste cijfer geven de deelnemers voor de hygiëne in de mondzorgpraktijk, een 8,9. De uitleg over de behandeling kreeg een 8,5. Ook de informatie over de kosten van de behandeling kreeg met een 7,7 een dikke voldoende.

Patiëntenvertellen is een samenwerkingsverband tussen de KNMT en Bureau Klantenvertellen. De KNMT is verantwoordelijk voor de inhoud van de enquête, Bureau Klantenvertellen voert de enquête uit op verzoek van mondzorgpraktijken.

Meer informatie over patiëntenenquêtes

patiëntenenquêtes
patiënttevredenheid

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen