Hulp gezocht bij het schrappen van overbodige regels

31 januari 2019
(Ont)Regel de Zorg

Wilt u meehelpen om de administratieve lasten in de tandartspraktijk te verlagen? Zodat er meer tijd overblijft voor de zorg aan patiënten? Helpt u mee 'paarse krokodillen' te bestrijden? Kom dan naar de schrap- en verbetersessies die de stichting (Ont)Regel de Zorg samen met de KNMT organiseert.

In de schrapsessies stellen tandartsen samen met beleidsmakers uit de zorg een top 10 op aan administratieve knelpunten. De lijst komt mede tot stand op basis van een eind vorig jaar onder KNMT-leden gehouden enquête over dit onderwerp. Met de lijst in de hand komen we in de sessies tot maximaal 10 concrete schrap- en verbeterplannen.

Sessies op 3 avonden in maart en april

De sessies zijn op dinsdag 5 maart, donderdag 21 maart en dinsdag 16 april 2019. Ze vinden plaats bij de KNMT in Utrecht van 18.30 – 21.30 uur. Let op: omdat de opbouw van de sessies zo is dat we telkens met dezelfde groep verder werken aan de actieplannen is het van belang dat de deelnemers beschikbaar zijn op alle 3 de data.

Wees een van de eerste 20 aanmelders om mee te doen

Praktiserende tandartsen kunnen zich aanmelden op info@stichtingontregeldezorg.nl. Let op: er is maximaal plaats voor 20 personen; vol = vol.

Lees meer over de aansluiting van de KNMT bij (Ont)Regel de Zorg

Wat vindt u?

Bent u op uw werk veel tijd kwijt aan administratie? Stem in de poll!

Total votes: 6
Lees meer over:

0 reacties op Hulp gezocht bij het schrappen van overbodige regels