Pers

Contact met woordvoerder

Onze woordvoerder is journalisten, redacteuren en bloggers graag van dienst voor vragen over de KNMT. Wij verzorgen ook de woordvoering voor Allesoverhetgebit.nl en het Tandheelkundig Informatie Punt.

We doen dat in principe tijdens kantooruren. Alleen in zeer dringende gevallen kan onze woordvoerder u daarbuiten te woord staan.

 

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de KNMT?

Volg de KNMT op social media

Persberichten van de KNMT direct in uw mailbox

Recente nieuwsberichten

16 oktober 2019

Mondzorgpraktijken moeten voor 6 februari 2020 hun röntgenapparatuur geregistreerd hebben bij de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS). Ook als de apparatuur in het verleden al is aangemeld.

0 reacties
CZ
15 oktober 2019

Het CZ inkoopbeleid voor de mondzorg in 2020 roept een gemengd gevoel op bij de KNMT. Enerzijds bouwt de zorgverzekeraar het preventiebeleid van de afgelopen jaren verder uit, wat aansluit bij het preventiespeerpunt van de KNMT voor de komende jaren. Anderzijds wordt ingezet op bewezen effectieve behandelingen bij onder meer de overkappingsprothese op implantaten en de conventionele prothese, wat stuit op bezwaren van de KNMT.

0 reacties
Neem iemand mee
15 oktober 2019

Praktijkhouders en praktijkmanagers kunnen zaterdag 14 december extra voordelig naar Mondzorgpraktijk Anno Nu, het congres ter voorbereiding op het nieuwe jaar. Wie zich samen met een collega, medewerker of kennis meldt, krijgt € 100,- extra korting op de toegangsprijs. KNMT-leden krijgen daar bovenop nog eens €50,- ledenkorting.

0 reacties

Contactgegevens

Anita Zijlstra

woordvoerder KNMT

06 2835 7527

a.zijlstra@knmt.nl

Feiten & cijfers over mondzorg

  • Wilt u weten hoe veel tandartsen er zijn?
  • Hoe zij hun werk doen?
  • Hoeveel gaatjes de gemiddelde Nederlander heeft?
  • Hoe vaak we naar de tandarts gaan?

Voor alle feiten en cijfers over mondzorg in Nederland heeft de KNMT een speciale website: www.staatvandemondzorg.nl.