Persberichten

Contact met woordvoerder

Onze woordvoerder is journalisten, redacteuren en bloggers graag van dienst voor vragen over de KNMT. Wij verzorgen ook de woordvoering voor Allesoverhetgebit.nl en het Tandheelkundig Informatie Punt.

We doen dat in principe tijdens kantooruren. Alleen in zeer dringende gevallen kan onze woordvoerder u daarbuiten te woord staan.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van de KNMT?

  • Vind het dagelijks nieuws op KNMT.nl/actueel
  • Video’s van de KNMT
  • Volg de KNMT via onze LinkedIn, Twitter en/of RSS:

   

  • Abonneer u op onze persberichten

Recente nieuwsberichten

Tweede Kamer
22 februari 2017

Taakherschikking, het tekort aan tandartsen en de mondzorg voor kwetsbare groepen: de Tweede Kamer en minister Schippers gingen er deze week met elkaar over in gesprek. 

0 reacties
Antibioticaresistentie
24 februari 2017

Onder het motto 'Ook ik zet mij in tegen antibioticaresistentie' roept het ministerie van VWS Nederlandse zorgverleners op om een handtekening te zetten tegen de groei van antibioticaresistentie. De KNMT roept tandartsen op om ook mee te doen.

1 reactie
24 februari 2017

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) legt een tandartsenpraktijk in Groningen een boete van € 200.000 op voor verkeerd declareren.

1 reactie

Feiten & cijfers over mondzorg

Wilt u weten hoe veel tandartsen er zijn? Hoe zij hun werk doen? Hoeveel gaatjes de gemiddelde Nederlander heeft? Hoe vaak we naar de tandarts gaan? Voor alle feiten en cijfers over mondzorg in Nederland heeft de KNMT een speciale website: www.staatvandemondzorg.nl.

Contactgegevens

Hans Scholten

woordvoerder KNMT

06 333 08801
030 6076 318
h.scholten@knmt.nl