facebook

Leden buigen zich over de toekomst KNMT

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Brainstorm
Enkele tientallen KNMT-leden bogen zich afgelopen zaterdag samen met het bestuur en het management van de bureauorganisatie over de toekomst van de KNMT.

Ze deden dat op een speciale ledenconferentie, die onderdeel is van het verenigingsverbetertraject KNMT 2.0. Doel ervan was om leden mee te laten denken over de kernactiviteiten van de vereniging. Moet de KNMT vooral diensten verlenen (‘ontzorger’), een kwaliteitskeurmerk zijn ( ‘gilde’), belangen behartigen (‘lobbyist’) of een visionaire club zijn (‘vormgever van de toekomst’)? En wat moet de vereniging binnen die rollen doen? Die vragen stonden de hele dag centraal.

Bekijk een fotoimpressie van de ledenconferentie

De ledenconferentie wordt de komende weken opgevolgd met een online ledenpeiling, waarin ook leden die niet naar de conferentie konden komen de kans krijgen hun mening te geven. De uitkomsten van de conferentie en de peiling geven dan samen richting aan het verbeteren van de belangenbehartiging door en de dienstverlening van de KNMT aan tandartsen.

KNMT 2.0

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen