facebook

Negen tips voor een veilige website

Profile picture for user Karel Gosselink
Karel
Gosselink
1 minuut
Veilig
Een veilige praktijkwebsite voorkomt dat informatie zomaar naar derden kan lekken. Deze 9 tips kunnen helpen om de veiligheid van de praktijkwebsite te verbeteren:
  1. Zorg dat de software waarop de website draait, altijd up-to-date is.
  2. Maak de toegang om de site te beheren niet te makkelijk. Gebruik unieke wachtwoorden en stel regelmatig een nieuw wachtwoord in.
  3. Geef iedereen die de website bijhoudt, daarvoor een eigen account.
  4. Hang geen briefje met wachtwoorden bij de computer.
  5. Ga bij het aanbieden van een online dienst – zoals de mogelijkheid een afspraak te maken – na of de ingevoerde gegevens veilig zijn en niet toegankelijk voor derden.
  6. Een afspraakbevestiging per e-mail is per definitie onveilig. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld een sms-dienst.
  7. Wees er zeker van dat eventuele inhoud en diensten die derden op de website aanbieden veilig zijn. Denk aan deelknoppen (Facebook, YouTube), advertenties en video’s met reclame.
  8. Sluit een verwerkersovereenkomst met de bouwer van de praktijkwebsite. Spreek met de aanbieder van de website over de beveiliging, stel er vragen over en laat het onderwerp toelichten. Zo laat u zien het onderwerp serieus te nemen en kan de aanbieder er zelf over nadenken.
veiligheid

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen