facebook

Nieuw voor zorgverleners: platform Stoppen met roken

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Roken
Het Trimbos Instituut heeft een online platform geopend voor zorgverleners die patiënten helpen om te stoppen met roken. Op het platform kunnen huisartsen, tandartsen, apothekers en andere zorgverleners vragen stellen en ervaringen uitwisselen.
 

Het platform ondersteunt zorgverleners door:

  • de mogelijkheid te bieden contact te leggen met andere zorgprofessionals en met experts op het terrein van stoppen met roken begeleiding
  • uitwisseling van kennis en praktijkervaringen te faciliteren
  • de vertaling van de richtlijn ‘Behandeling van tabaksverslaving en stoppen met roken ondersteuning’ naar de praktijk te bevorderen.

Ook tandartsen kunnen op www.platformstoppenmetroken.nl vragen, tips, knelpunten en successen in de stoppen-met-roken-zorg plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om filmpjes en documenten te uploaden. Vragen worden beantwoord door andere zorgverleners, door het Trimbos-instituut of door het expertpanel.

roken

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen