Webinar 'Alternatieven voor de Arbeidsvoorwaardenregeling' op 16 mei

Laura van Gool
1 minuut
Image
Webinar
Op 16 mei om 19.00 uur organiseren we een webinar voor onze leden over de toekomst van ons arbeidsvoorwaardenbeleid. Dit is een uitgelezen kans om vragen te stellen en meer te weten te komen over de mogelijkheden ter vervanging van de Arbeidsvoorwaardenregeling.

Het webinar is opgenomen en binnenkort terug te kijken. Zodra de terugkijklink beschikbaar is, brengen we je op de hoogte. Had je je aangemeld voor het webinar? Dan ontvang je de link per e-mail.

Onlangs heeft het KNMT-bestuur de aanbevelingen van de arbeidsvoorwaardencommissie voor een alternatief voor de ingetrokken Arbeidsvoorwaardenregeling goedgekeurd. We begrijpen dat er veel vragen zijn over de mogelijke alternatieven. Tijdens dit webinar delen Stephan van der Kuij (senior adviseur juridische zaken KNMT), Rinke Rinke Blok (bestuurslid KNMT) en Ron Harmsen (extern adviseur) informatie over de mogelijkheden en is er natuurlijk ruimte voor vragen.

De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod:

  • wat voorafging;
  • de huidige stand van zaken;
  • belangrijke principes en criteria die zijn gehanteerd tijdens het onderzoek;
  • alternatieven die zijn onderzocht voor de Arbeidsvoorwaardenregeling, waaronder het Handboek Arbeidsvoorwaarden, een (jaarlijkse) benchmark op de loonontwikkeling en de mogelijkheid van een collectieve arbeidsovereenkomst (cao);
  • toekomstige stappen en het vervolgproces.

Aanmelden webinar

Het webinar vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur. Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag tijdens het webinar wordt behandeld? Stuur deze dan vooraf in via het inschrijfformulier.