Nieuws

22 november 2017

De KNMT is op zoek naar Klachtenfunctionaris Zorg. Het gaat om een functie voor 24 tot 32 uur.

22 november 2017

Henk Donker is op 15 november benoemd tot erelid van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Tandartsen (NWVT). Hij kreeg het erelidmaatschap voor zijn verdiensten voor de NWVT in het bijzonder en de mondzorg in het algemeen.

Binnen de mondzorg heeft Donker zijn sporen ruimschoots verdiend: momenteel is hij penningmeester van de KNMT en zet hij zich ook op internationaal niveau in voor de mondzorg.

0 reacties
22 november 2017

Zo’n 100 zzp-tandartsen woonden zaterdag 18 november de jaarlijkse ZZP-dag van de KNMT bij.

0 reacties
Oudere bij de tandarts
22 november 2017

Er moet een einde komen aan de ongelijke behandeling tussen cliënten in de Wet langdurige zorg, die leidt tot verschillen in aanspraak op mondzorg. Die oproep aan het ministerie van VWS doet een aantal verenigingen in de mondzorg, waaronder de KNMT.

0 reacties
22 november 2017

De KNMT-Arbeidsvoorwaardenregeling is hét onderwerp waarover de Ledenservice van de KNMT de meeste vragen krijgt. Wat zijn de vijf meestbevraagde onderwerpen?

0 reacties
Bescherming van het kind
21 november 2017

Wat vindt u dat altijd gemeld zou moeten worden bij Veilig Thuis? Mail ons uw praktijkvoorbeelden - signalen, indicaties, diagnoses of anders. Uw voorbeeld komt dan ook bij beleidsmakers die een nieuw afwegingskader maken.

0 reacties
Microfoon
21 november 2017

De Ledenraad van de KNMT is 5 ZZP-tandartsen rijker. Inge Henkens, Roelof Horlings, Gerrion Remijn, Joost de Waard en Hein van der Woerdt kregen van de 9 kandidaten de meeste stemmen van hun collega’s.

0 reacties
Een klacht, wat nu?!
21 november 2017

Bijna iedere tandarts krijgt wel eens te maken met een klacht van een patiënt. Stan Banus, klachtenfunctionaris bij de KNMT, bemiddelt tussen de zorgverlener en de patiënt. Hij heeft 3 tips voor tandartsen die te maken krijgen met een klacht.

0 reacties

Laatste editie

Nr. 18, 2017

Nt App

Met de Nt-app leest u onze digitale uitgaven direct op uw tablet en smartphone. Daarnaast blijft u gemakkelijk op de hoogte van het laatste nieuws.

Nu beschikbaar in de Appstore en Playstore.