facebook

Behind the scenes bij ‘Bits & Bites’

Profile picture for user Evert Berkel
Evert
Berkel
1 minuut
Bits en bites leader
Het nieuws uit de mondzorg hapklaar in beeld gebracht: dat is ‘Bits & Bites’. Het wekelijkse video-item van de KNMT is speciaal bedoeld voor YouTube en Facebook. Het wordt gemaakt door de redactie van het Nederlands tandartsenblad. Maar hoe precies? Werp een blik achter de schermen!

Afbeelding verwijderd.

Het is maandag. Wat was er afgelopen weekend in het nieuws? En wat verwachten we dat de komende week ‘hot news’ gaat worden? De redactie van Bits & Bites inventariseert en selecteert onderwerpen voor de komende uitzending.

Afbeelding verwijderd.

Het is donderdag, tijd voor de opname. Die is steeds op een andere plek op het kantoor van de KNMT – als kijker zie je zo elke keer weer iets nieuws.

Afbeelding verwijderd.

Hét gezicht van ‘Bits & Bites’ is Nt-journaliste Laura Jansen. Ook al is het video-item nog maar kort online, ze wordt nu al op straat herkend!

Afbeelding verwijderd.

Een beetje van haarzelf, en een beetje van de autocue.

Afbeelding verwijderd.

Regelmatig sleept Nt-journalist Karel Gosselink een collega voor de camera. Die licht dan een actueel thema uit zijn vakgebied toe.

Afbeelding verwijderd.

Ditmaal staat jurist collega Roxanne Kroes ‘Bits & Bites’ te woord, over de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de gevolgen voor de tandartspraktijk.

Afbeelding verwijderd.

It’s a wrap! Maar dan is het werk nog niet af. De uitzending wordt snel gemonteerd, zodat deze nog dezelfde dag online kan. Het item verschijnt dan direct op YouTube en Facebook. De video gaat ook mee in de wekelijkse nieuwsbrief aan leden en komt op de website.

Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk de laatste Bits & Bites
verenigingszaken

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen