facebook

Erik Markus nieuwe algemeen directeur KNMT

Profile picture for user h.scholten@knmt.nl
Hans
Scholten
1 minuut
Erik-markus4
De heer Erik Markus (57) is met ingang van 1 januari 2017 benoemd tot algemeen directeur van de KNMT. Hij zal zich vooral richten op de vernieuwing van de KNMT-organisatie.

Erik Markus is op dit moment plaatsvervangend directeur/secretaris bij de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen en volgt de huidige directeur a.i. Klaas van Mierlo op. Van Mierlo blijft tot 1 april 2017 betrokken bij de doorvoering van de organisatieveranderingen.

‘Met Erik Markus  hebben we een directeur aan boord die de vereniging en de organisatie goed kent,’ zegt voorzitter Wolter Brands over de benoeming. ‘Hij weet waar de leden behoefte aan hebben en wat de medewerkers nodig hebben om daarin te kunnen voorzien. We hebben er alle vertrouwen in dat hij gaat bouwen aan de toekomstgerichte organisatie die onze beroepsgroep nodig heeft.’

Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot Bevordering der Tandheelkunde (KNMT)
personalia

Recent nieuws

Advertentie

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Adhese Universal VivaPen; drievoudige efficiency

Ivoclar Vivadent presenteert een nieuwe generatie van de Adhese Universal in stiftvorm met een modern en gebruikersvriendelijk design. Dankzij de nieuwe, efficiënte versie van de VivaPen zijn maximaal driemaal meer applicaties per ml-inhoud mogelijk in vergelijking met conventionele flesapplicaties.

Ontdek de nieuwe Adhese Universal VivaPen