Het zijn de Warm Welkom Weken: als u zich nu aansluit bij de KNMT krijgt u een fijne onesie cadeau!

Word lid en krijg een onesie cadeau

Warm Welkom Weken - word lid

Webinar: maak u klaar voor de AVG!

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Die stelt strengere eisen aan organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wat moet u als tandarts weten en regelen?

> Volg het speciale webinar (exclusief voor leden!)

Elke week Bits & Bites

Wekelijks het laatste nieuws uit de mondzorg in Bits & Bits: mis niks via Youtube!

> Bekijk en abonneer u op het Youtube-kanaal van de KNMT

Haal alles uit uw lidmaatschap

Bij de KNMT zit u goed!

Bekijk alle ledenvoordelenActueel

14 december 2017

Het nieuwe tarievenboekje van de KNMT is verschenen. In deze uitgave staan de door de NZa vastgestelde prestaties en tarieven voor tandheelkundige en orthodontische zorg per 1 januari 2018. De papieren versie valt voor eind dit jaar bij de leden van de KNMT op de mat.

13 december 2017

Waar loopt u in de dagelijkse praktijk tegenaan? En welke tandheelkundige onderwerpen vindt u belangrijk? Voor de Kennisagenda Mondgezondheid zetten mondzorgprofessionals de belangrijkste onderwerpen voor toekomstig onderzoek op de kaart. Vul de vragenlijst in en laat weten welke onderwerpen voor u van belang zijn.

14 december 2017

Zorgverzekeraar CZ vergoedt niet maar één periodieke controle voor kinderen tot 18 jaar. Dat laat de zorgverzekeraar weten in antwoord op vragen van de KNMT.

11 december 2017

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Die stelt strengere eisen aan organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wilt u aan de slag met de implementatie ervan in uw praktijk? Kom naar de speciale workshops voor KNMT-leden. 

13 december 2017

Het is al een oude oplichterstruc maar hij is nog steeds actueel: een Engels sprekende helpdeskmedewerker die belt met de mededeling dat er problemen zijn met de computer. Momenteel lijkt Nederland weer het doelwit van deze oplichters te zijn.

06 december 2017

Begin volgende week lanceert de KNMT een online tool om een prijslijst voor materiaal- en techniekkosten te maken.