De KNMT is met ruim 10.000 leden de grootste beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen. De vereniging is er voor u in iedere fase van uw loopbaan, van studeren tot stoppen.

Sluit u ook aan!

Buiten Nederland opgeleide tandarts?

Kom op zaterdag 28 oktober naar het gratis netwerkevenement 'Meet other dentists'!

Programma bekijken en aanmelden

Kom naar de ZZP-dag

Op zaterdag 18 november, over financiële planning.

Programma bekijken en aanmelden

Elke week Bits & Bites

Wekelijks het laatste nieuws uit de mondzorg in Bits & Bits: mis niks via Youtube!

> Bekijk en abonneer u op het Youtube-kanaal van de KNMT

Haal alles uit uw lidmaatschap

Bij de KNMT zit u goed!

Bekijk alle ledenvoordelen

Actueel

19 oktober 2017

Er is voor tandartsen in de regio Vaassen geen reden om extra hygiënemaatregelen te nemen na een tuberculose-uitbraak de wijk Berkenoord 2 in Vaassen. Dat antwoordt de GGD Noord-Oost Gelderland op vragen van de KNMT.

13 oktober 2017

De NZa heeft recent een wegwijzer opgesteld waarin de bekostigingsmogelijkheden staan waarbinnen zorgaanbieders en zorgverzekeraars afspraken kunnen maken over e-health. Op deze manier wil de NZa de inzet van e-health stimuleren. In de wegwijzer wordt ook aandacht besteed aan de mogelijkheden in de mondzorg.

19 oktober 2017

Het behandelen van patiënten met dementie is vaak complex en heeft meerdere aspecten. Hoe kunt u dementerenden met succes behandelen? Anita Visser, tandarts maxillo-faciaal prothetiek en tandarts-geriatrie, geeft tips.

19 oktober 2017

Tijdens Medisch Ondernemen LIVE op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober konden KNMT-leden kans maken op een gratis Praktijkvisitatie. Wie heeft er gewonnen?

12 oktober 2017

De Dental Management Game (DMG) is op 2 oktober van start gegaan. Tijdens DMG leren vijfde- en zesdejaars studenten tandheelkunde wat er zoal komt kijken bij het opzetten van een eigen tandartspraktijk. Nt-journalist Laura Jansen volgt de bijeenkomsten en vlogt erover.

11 oktober 2017

Tijdens het BNR Zorgdebat ‘Fraude in de zorg: wat is de juiste diagnose?’ op 10 oktober, ging Harmke Pijpers in gesprek met verschillende gasten over omvang, oorzaken en mogelijke aanpak van fraude in de zorg. Ook KNMT-voorzitter Wolter Brands deed zijn zegje: want fraude bestrijden moet, maar zonder te ontaarden in een hetze tegen zorgverleners.