Patiënt in de stoel

Kom naar het nieuwe event Get Connected

Stem op uw favoriete bachelorscriptie

Voorjaarsschoonmaak?

Maak u klaar voor de AVG

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. Die stelt strengere eisen aan organisaties die persoonsgegevens verwerken. Wat moet u als tandarts weten en regelen?

Elke week Bits & Bites

Wekelijks het laatste nieuws uit de mondzorg in Bits & Bits: mis niks via Youtube!

> Bekijk en abonneer u op het Youtube-kanaal van de KNMT

Haal alles uit uw lidmaatschap

Bij de KNMT zit u goed!

Bekijk alle ledenvoordelen


Actueel

20 april 2018

De eerste vergadering van de KNMT-ledenraad is een feit. Zowel deelnemers als bestuur kijken terug op een geslaagde eerste bijeenkomst, waarin een positieve sfeer en inhoudelijke discussies de boventoon voerden. 

19 april 2018

De KNMT heeft haar jaaroverzicht 2017 gepubliceerd. Daarin staat waarmee de beroepsvereniging van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen zich vorig jaar bezig hield.

16 april 2018

Eric Röntgen zal de praktijkhoudende tandartsen uit de afdeling Utrecht Polderland in de KNMT ledenraad vertegenwoordigen en Thijs Janssen de tandarts-praktijkhouders uit Regio Oost. Daarmee is de ledenraad compleet.

13 april 2018

Een jaar na de komst van de titel ‘tandarts voor orthodontie’ is deze aanduiding behoorlijk ingeburgerd. Namen als beugeltandarts, tandarts-orthodontist of ortholoog lijken te zijn ingeruild voor de nieuwe aanduiding.

29 maart 2018

Iedere tandarts kent het wel, je wordt onterecht uit bed gebeld tijdens de avond- of nachtdienst door een patiënt die echt wel had kunnen wachten met zijn klacht. Hoe voorkom je nu dat patiënten onterecht bellen voor spoedhulp. Onderstaande tips kunnen helpen:

06 april 2018

De KNMT heeft minister Bruins laten weten het te betreuren dat ANT en NVM zich hebben teruggetrokken uit het beoogde gezamenlijke overleg over taakherschikking. De KNMT was graag met hen tot een werkbare oplossing gekomen voor de problemen die het door de minister beoogde experiment met zich meebrengt. De KNMT pleit tegelijkertijd nogmaals uitdrukkelijk voor aanpassing van het experiment, ook bij de Tweede Kamer.