Als beroepsorganisatie verbinden wij ruim 10.000 tandartsen en orthodontisten en kaakchirurgen met vakkennis, kwaliteit, ervaring en ambitie. We dragen bij aan de voorwaarden om hoogwaardige mondzorg te kunnen leveren. Voor een goede mondgezondheid voor iedere Nederlander.

Alles over de vereniging

Diabetes? Alles onder controle?

Bent u 1 van de ruim 1 miljoen Nederlanders met diabetes? Dan is het zaak dat u extra goed zorgt voor uw mond, omdat u extra risico loopt. Vertel het uw tandarts; die adviseert u graag.

Over diabetes en mondgezondheid

Actueel

25 augustus 2016

Deze week valt een nieuwe editie van het Nederlands Tandartsenblad op de mat bij alle leden van de KNMT. Daarin is opgenomen de rubriek KNMT Actueel, met nieuws en informatie van de vereniging.

25 augustus 2016

De KNMT organiseerde donderdagavond 25 augustus een brainstormsessie met tandartsen over de implementatie van de nieuwe klachtenregeling en andere regelingen in het kader van de wkkgz.

24 augustus 2016

Cecile Lauw is Nederlands Tandartskampioen Golf 2016 geworden. Ze versloeg de andere deelnemers op de KNMT Golfdag.

22 augustus 2016

Het Nederlands tandartsenblad Nt heeft een nieuwe website. De site is frisser, strakker en duidelijker.

17 augustus 2016

Overweegt u uw praktijk binnen afzienbare tijd over te dragen? Kom dan naar de speciale seminars die de KNMT de komende tijd organiseert.

12 augustus 2016

Er blijkt bij leden van de KNMT veel belangstelling voor de voorlichtingsbijeenkomst over alternatieve samenwerkingsvormen. Daarom organiseert de KNMT op donderdag 27 oktober een extra voorlichtingsbijeenkomst over dit onderwerp.